Donald Trump tijdens een politieke toespraak in Florida in juli van dit jaar
Volledig scherm
PREMIUM
Donald Trump tijdens een politieke toespraak in Florida in juli van dit jaar © REUTERS

ANALYSE. Waarom Donald Trump zich blijft gedragen als een schaduwpresident

Zaterdag dient Donald Trump als commentator bij een boksmatch. Onschuldig tijdverdrijf zoals dat past voor een oud-president. Maar voor de rest houdt Trump zich wel steeds minder aan de regel dat een gewezen staatshoofd op de achtergrond moet blijven. Hij gedraagt zich als een schaduwpresident — en dat kan maar één ding betekenen.

16 reacties

 • Fanny Konings

  1 maand geleden
  Misschien moet je als waardige leider een beetje narcisme gedrag vertonen waar ieder trouwens mee is geboren er zijn dan ook variaties hierom en soms gepaard met kwaadaardigheid of persoonsverlies, Biden is niet kwaadaardig hij gebruikt zijn verstand
 • Jurgen Herbert

  1 maand geleden
  Die gaat zich verkiesbaar stellen in 2024 en wanneer niet dan hebben we nog altijd één van zijn zonen die een gooi kunnen doen. Trump is 1 van de weinige echte presidenten die iets betekent voor het gros van de Amerikaanse bevolking.
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  Met een oud peeke gaat het ook niet vooruit gaan .
 • Fanny Konings

  1 maand geleden
  Dan vergeet men hem niet, af en toe onverwachts terug opduiken
 • erik swaegers

  1 maand geleden
  Pas maar op als Amerika met niks beter als Biden voor de dag komt gaan we nog verschieten denk ik ! Zeg nu eerlijk als die zijnen termijn erop zit is die hoe oud ik denk 82 of zo iets ik weet het ni maar klaar voor het bejaarden huis . Maar ja wie ben ik om te oordelen natuurlijk?