AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

ANALYSE. Nee, dit was geen wraak. Waarom Salah Abdeslam regelrechte onzin verkoopt

Salah Abdeslam heeft het nu al twee keer beweerd op het terreurproces in Parijs: dat de Islamitische Staat alleen maar bloed vergiet omdat ze zelf wordt aangevallen. “Het was niets persoonlijks”, zo probeerde hij de nabestaanden zelfs te sussen. Het kan zijn dat hij daar zelf in gelooft. Maar het is regelrechte onzin. En dat kunnen wij bewijzen.

6 reacties

 • sonja dierckx

  1 maand geleden
  Als hij bij dat geloof blijft dan kan dat toch geen Belg zijn dus berechten in land van herkomst en geen Belgische nationaliteit meer waarom moet de belastingbetaler hier mee voor betalen van waar zou het anders komen
 • Wilm VanRoy

  1 maand geleden
  Moorden in naam van, blijft moord. Advocaten die evt strafvermindering verkrijgen door het verdedigen van zulke daders zouden mee moeten gestraft worden.
 • Daniel Proot

  1 maand geleden
  Zijn laatste spartelingen, zoals een vis op het droge. Hij is de enige die bij mij een werkstraf mag komen uitvoeren.?
 • luc bruyndonckx

  1 maand geleden
  België is veel te soft. Zij hadden ook geen medelijden met onschuldige mensen.
 • Gerda Haubourdyn

  1 maand geleden
  Hij is schuldig dus een proces is puur geld verspilling. Sluit die levenslang op met het strengste regime.
 1. 23-jarige schutter Nikolas Cruz pleit schuldig aan schietpartij in middelbare school Parkland: “Ik heb veel spijt van wat ik heb gedaan”
  Update

  23-jarige schutter Nikolas Cruz pleit schuldig aan schietpar­tij in middelbare school Parkland: “Ik heb veel spijt van wat ik heb gedaan”

  De schutter van de dodelijkste schietpartij in een Amerikaanse middelbare school heeft schuldig gepleit aan de moord op zeventien mensen. De 23-jarige Nikolas Cruz startte in 2018 een schietpartij in een middelbare school in de stad Parkland, in de Amerikaanse staat Florida. Veertien scholieren en drie medewerkers van de school kwamen toen om het leven.