Beeld van de Canal Parade onderdeel van de Amsterdam Gay Pride vorig jaar.
Volledig scherm
Beeld van de Canal Parade onderdeel van de Amsterdam Gay Pride vorig jaar. © ANP

Amsterdam alert nadat pedoclub aankondigt te willen deelnemen aan Pride

De politie in Amsterdam heeft vandaag in het Vondelpark tijdens de Pride Walk flyers in beslag genomen van pedoclub ‘Kinderbevrijdingsfront’. Die club wil aandacht vragen voor de rechten van pedofielen en meent dat de Pride ook open moet staan voor mensen die op kinderen vallen.

23 reacties

 • Saar Caron

  1 jaar geleden
  Verwerpelijk! Ooit een docu gezien alleen geluid want beeld mag uiteraard niet van in besmag genomen materiaal. Verkrachting van babt elf maanden. Dat geluid van het huilen krijg ik nooit meer weg. Zelf gewoon filmpjes en foto's is met echte kinderen gedaan he! Ze zijn gevaarlijk geen excuses en hou die hier zeggen "zolang ze niet in daden overgaan" aub in de gaten!
 • Patrick Kelchtermans

  1 jaar geleden
  het verschil met holebi's is dat 2 volwassen mannen of vrouwen zelf sexueel rijp zijn en met hun volle verstand kunnen kiezen voor een relatie. Een kind kan dat niet. In een holebirelatie is er evenwicht tussen beide partners, net zoals in een heterorelatie. Maar een pedo manipuleert, speelt in op angsten en schuldgevoel van een kind. Die combinatie van een onrijp kinderlichaam en alle manipulatie die er bij te pas komt, maken het ziek en onvergelijkbaar met holebis.
 • Joseph Vercammen

  1 jaar geleden
  Of pedofilie nu een geaardheid is, waarvoor men zelf niet kiest, of een psychische ziekte, doet hier niet ter zake. De maatschappij mag nooit aanvaarden dat ze hun ding kunnen doen; daarmee bedoel ik seksuele handelingen uitvoeren met kinderen. Die laatsten zijn daar nog niet klaar voor. Men moet deze mensen leren om met hun geaardheid of ziekte om te gaan. Pedofiele gedachten en neigingen hebben is op zichzelf niet strafbaar, maar ze in de praktijk brengen kan niet en moet strafbaar blijven.
 • Ludo Wouters

  1 jaar geleden
  Zo te lezen zijn er hier voorstanders voor pedo's. Angstwekkend voor ouders met jongen kinderen.
 • jan geens

  1 jaar geleden
  @Ronny Vansteelandt . Juist ! Het probleem is de andere partij .. het kind . Het heeft zelf niet iets als geaardheid , is niet volwassen om wat dan ook te kiezen.... van wederzijdsheid is dus geen sprake . Dus ook niet van een relatie .
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"