De cultuurminister van Saudi-Arabië, Badr bin Abdullah al Saud, poseert tijdens een vergadering voor G20-cultuurministers in Rome eind vorige maand.
Volledig scherm
De cultuurminister van Saudi-Arabië, Badr bin Abdullah al Saud, poseert tijdens een vergadering voor G20-cultuurministers in Rome eind vorige maand. © AFP

Amnesty: Saudi-Arabië voerde na G20-voorzitterschap repressie weer op

Saudi-Arabië heeft sinds begin dit jaar de vervolging van dissidenten en mensenrechtenactivisten weer opgevoerd, nadat er eerder nog sprake was van een daling van de repressie die wellicht niet toevallig samenviel met het G20-voorzitterschap van het land vorig jaar. Dat heeft de ngo Amnesty International vandaag gezegd.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).