Amerikanen onder de indruk: Daan (17) bouwt WTC-torens na in garage

De garage van zijn ouders puilt helemaal uit met de Twin Towers van de 17-jarige Daan van der Steijn uit het Nederlandse Deurne (Noord-Brabant). Hij bouwde het complete World Trade Center uit New York in twee jaar tijd eigenhandig na.

27 reacties

 • Sara Louagie

  3 jaar geleden
  Tis prachtig jongen goed gedaan jij hebt doorzettingsvermogen en jou kunst is prachtig niet iedereen vind het mooi maar laat ze maar zeggen je toont heel veel respect en liefde toe naar de slachtoffers en familie leden en vrienden das gwn zo prachtig je bent een lieve jonge kunstenaar met een groot hart dat dat aan de wereld toont en dat mag gezien worden echt heel goed gedaan jongen Daan knap gedaan
 • Kimberly Bartholomeeusen

  3 jaar geleden
  Prachtig gedaan lieve jongen! Enkel al voor je doorzettingsvermogen! Een zeer mooie prestatie! Laat ze maar zagen dat het niet "perfect" is. Ik vind het een echt kunstwerk! Top!
 • Jeoff Cleevers

  3 jaar geleden
  Er zijn veel WTC bouwers en veel modellen, dit model is niet mooi, het ziet er niet uit. Onder de modelbouwers jongens die nog geen 14 zijn die beter kunnen.
 • Ruben Notshare

  3 jaar geleden
  Inside job
 • CHRISTIANA DE GEEST

  3 jaar geleden
  Aan Rudy van Wayenberge. Man deze jongen was nog een kind als hij er aan begon! En begin jij dat je in de modelbouwwereld zit??? Wat presteerde gij op die leeftijd? Waarschijnlijk ook al veel bla...bla. Of misschien is er in u een onbekend wonderkind verloren gegaan?
 1. OVERZICHT. Duitsland heropent eerste nachtclub, in deze Europese landen is coronaproof dansen binnenkort ook weer toegelaten
  1

  OVERZICHT. Duitsland heropent eerste nachtclub, in deze Europese landen is corona­proof dansen binnenkort ook weer toegelaten

  De coronapandemie heeft het uitgaansleven het afgelopen anderhalfjaar genadeloos een halt toegeroepen. In ons land blijven de nachtclubs en discotheken voorlopig nog gesloten. Nu de besmettingscijfers in een aantal Europese landen echter langzaam maar zeker lijken te dalen, openen de eerste nachtclubs weer hun deuren. In sommige landen kunnen liefhebbers van het nachtleven de bloemetjes bijgevolg weer buitenzetten. Een overzicht.