Dr. George Tyndall in 2019.
Volledig scherm
Dr. George Tyndall in 2019. © AP

Amerikaanse universiteit schikt voor miljard in misbruikzaak gynaecoloog

Een universiteit in Californië koopt slachtoffers van een misbruikzaak af voor in totaal meer dan 1,1 miljard dollar (934 miljoen euro). Gynaecoloog George Tyndall (74) werd in juli 2019 opgepakt op verdenking van seksueel misbruik van vrouwen tijdens medische onderzoeken.

1 reactie

 • Karel Tichmann

  2 jaar geleden
  Toelating wordt als zeer selectief (IQ) beschouwd. USC is de grootste particuliere werkgever in de stad Los Angeles en genereert $8 miljard aan inkomsten p/jaar. Het is één van de rijkste en beste universiteiten ter wereld.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Oekraïne claimt volledige controle over Lyman, Rusland: “Oekraïense troepen starten offensief in zuiden”

  Oekraïne claimt volledige controle over Lyman, Rusland: “Oekraïense troepen starten offensief in zuiden”

  Volgens de Oekraïense president Volodymyr Zelensky is de stad Lyman in Donetsk volledig onder controle van het Oekraïense leger. “De plaats is ontdaan van Russen”, zei de Oekraïense president. De Oost-Oekraïense plaats Lyman was ruim vier maanden lang een bolwerk van Russische of pro-Russische troepen in de regio Donetsk. Aan Russische zijde wordt gevreesd dat de Oekraïners de overwinning aangrijpen om verder op te rukken naar het zuiden in de provincie Donetsk en naar het oosten waar niet ver verwijderd de provincie Loehansk ligt.