Archiefbeeld
Volledig scherm
Archiefbeeld © EPA

Amerikaanse troepen strijden opnieuw zij aan zij met Koerden tegen IS in Syrië

Bijna twee maanden na de abrupte beslissing van Donald Trump om de Amerikaanse troepen terug te trekken uit Syrië, zijn de VS opnieuw gestart met grootschalige operaties tegen IS. Sinds vrijdag vormen Amerikaanse soldaten weer front met Koerdische strijders tegen hun gemeenschappelijke vijand. Dat meldt The New York Times.

18 reacties

 • Frans Peeters

  2 jaar geleden
  Enkel in het oosten waar de olie zit
 • Diane Bernaerts

  2 jaar geleden
  De zoveelste keer dat Trump een bocht van 180 graden maakt!
 • Iris Demuynck

  2 jaar geleden
  Oei olievelden komen in gevaar .....
 • Uto Tromp

  2 jaar geleden
  Binnenkort het verraad deel 2
 • Albert Buyse

  2 jaar geleden
  De enigen die met succes tegen IS vechten zijn de Koerden. Erdogan daarentegen beweert ook tegen IS te vechten, maar dat zijn leugens. In werkelijkheid bemoeilijkt hij de strijd tegen IS door de Koerden aan te vallen. Hij is in feite een bondgenoot van de jihadisten.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.