Pieper Lewis (17) tijdens haar rechtszaak.
Volledig scherm
Pieper Lewis (17) tijdens haar rechtszaak. © AP

Amerikaanse tiener moet 150.000 dollar betalen na moord op haar verkrachter

In de Verenigde Staten is Pieper Lewis, een 17-jarig meisje, beschuldigd van moord op haar verkrachter. Ze werd veroordeeld voor doodslag en opzettelijk letsel van de 37-jarige Zachary Brook. Naast een voorwaardelijke gevangenisstraf werd een schadevergoeding geëist voor de familie van de verkrachter van 150.000 euro.

  1. Acht vrouwen staan oog in oog met gynaecoloog (58) die verdacht wordt van verkrachting: “Toen ze dacht dat consultatie was afgelopen, moest ze op handen en knieën op tafel gaan zitten”
    PREMIUM
    Turnhout

    Acht vrouwen staan oog in oog met gynaeco­loog (58) die verdacht wordt van verkrach­ting: “Toen ze dacht dat consulta­tie was afgelopen, moest ze op handen en knieën op tafel gaan zitten”

    Hij liet zijn patiënten op handen en knieën plaatsnemen, en probeerde vervolgens een orgasme op te wekken. In totaal acht vrouwen dienden klacht in tegen gynaecoloog Ben V.R. (58). Hij riskeert nu 5 jaar cel voor verkrachting van die vrouwen. “Natuurlijk ga ik met mijn vingers in de vagina van vrouwen”, roept hij zijn onschuld uit. Bij de verschillende slachtoffers kwamen in de rechtbank van Turnhout gelijkaardige verhalen naar boven.