AFP
Volledig scherm
© AFP

Amerikaanse surfleraar en QAnon-aanhanger vermoordt zoontje (2) en dochtertje (10 maanden) met harpoengeweer, omwille van “slangen-DNA”

Een surfleraar uit California heeft bekend dat hij zijn twee kinderen ontvoerde naar Mexico en hen daar om het leven bracht met een harpoengeweer. De man vertelde aan de politie dat hij een aanhanger is van de samenzweringstheorie QAnon en dat hij geloofde dat zijn kinderen zouden uitgroeien tot monsters.

7 reacties

 • ivan de ridder

  5 maanden geleden
  Toch 1 deel van de profetie uitgekomen, de man in kwestie is een monster geworden. Dit krijg je met cultus en daarom heeft cultus geen recht van bestaan in een gezonde samenleving.
 • wim CLAES

  5 maanden geleden
  Dergelijke complottheorieen en groeperingen zijn enkel goed om geesteszieken over de grens van de waanzin te trekken.das ook de enige reden van hun bestaan. Zit hier een vreemde mogendheid achter of een sadistische psychopaat, wie zal het zeggen
 • nicole desseyn

  5 maanden geleden
  Rust zacht lieve schatten !
 • Ilse van Caeyzeele

  6 maanden geleden
  Geen woorden... 😢Zo triest... Waarom toch 2 onschuldige kinderen... Ongelooflijk... Geen woorden... Intriest.
 • Rachel Bonte

  6 maanden geleden
  Nee, Veronica. QAnon is puur Amerikaans en heeft ontzettend veel volgers die in zijn complotdenken geloven. Helaas is dit niet meer 1 persoon, maar een extreme groepering die in allen die hun waarheid niet erkennen de vijand zien. Die denkwijze gaat zover dat ze al dan niet onder invloed van drugs zulke daden plegen. Hoe ver kan de waanzin van de mens gaan??
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.