Studente Skylar Mack.
Volledig scherm
Studente Skylar Mack. © RV

Amerikaanse studente (18) krijgt twee maanden cel voor overtreden quarantaine op Kaaimaneilanden: “Ze is behoorlijk hysterisch”

Een Amerikaanse studente heeft op de Kaaimaneilanden in de Caraïbische Zee een celstraf gekregen omdat ze de coronaregels overtrad. Skylar Mack (18) hield zich bij aankomst niet aan de verplichte quarantaine van veertien dagen. De tiener kreeg vorige week vier maanden cel, maar die straf werd dinsdag gehalveerd na protest van onder meer haar familie.

84 reacties

 • Filip Traen

  1 maand geleden
  Als ze zo weinig met haar medemens inzit, vraag ik me af of ze hoegenaamd wel geschikt is om ooit als verpleegster te werken. Iedereen maakt wel eens een fout in zijn/haar jeugd maar dit moet toch tot ernstig nadenken aanzetten.
 • Ludo Segers

  1 maand geleden
  Die is aan studies geneeskunde begonnen, dan zijn er nog heel weinig redenen die haar handelswijze kunnen verzachten. Zeer goed wetende wat gevolgen van haar daden kunnen zijn, heeft zij toch het virus een bijkomende kans gegeven om andermans gezondheid en zelfs het leven in gevaar te brengen. Dat is een opzettelijke en bewuste kwaadaardige daad, en dus juridisch een strafzaak met alle onvermijdelijke gevolgen. Leef ermee leven, en neem uw verantwoordelijkheid in plaats van te janken.
 • frans Vullings

  1 maand geleden
  willens en wetens alles doe om haar amerikaanse zin door te drijven en al ze gepakt worden beginnen te huilen. als rechter had ik die familie een les geleerd en de straf verdubbeld zeker omdat amerika een zeer groot aantal besmettingen kent
 • Kris Van de Putte

  1 maand geleden
  door het moedwillig verwijderen van die polsband heeft ze BEWUST ervoor gekozen om de regels niet te respecteren en de verspreiding van het virus een extra kans gegeven. Ze verdiend het ...
 • Elzy Van ilsacker

  1 maand geleden
  18 en ze zijn volwassen en mogen alles ( denken ze) gepamperde verwende jeugd die nog niets hebben meegemaakt of deftig gewerkt hebben maar wel een attitude hebben van een BV !
 1. “Twijfels over werkzaamheid vaccin AstraZeneca bij 65-plussers”
  205

  “Twijfels over werkzaam­heid vaccin AstraZene­ca bij 65-plus­sers”

  Het aantal ziekenhuisopnames en dagelijkse besmettingen met het coronavirus stijgt weer in België. Virologen maken zich steeds meer ongerust over de opmars van de besmettelijkere varianten van het virus en vrezen dat de derde golf voor de deur staat. Onderwijsexpert Dirk Van Damme wil daarom dat de scholen sluiten om een verdere verspreiding bij kleuters en kinderen te stoppen. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen