Foto ter illustratie. Amerikaanse vergelijkingssite American Marijuana zoekt een professionele wiettester.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Amerikaanse vergelijkingssite American Marijuana zoekt een professionele wiettester. © ANP

Amerikaanse site zoekt professionele wiettester, salaris 3.000 dollar per maand

De hele dag in hogere sferen verkeren en er nog betaald voor worden ook? Bij American Marijuana, een vergelijkingssite voor medische wietproducten, kan het. Ze zoeken een professionele tester die thuis producten uitprobeert voor een salaris van wel 3.000 dollar (bijna 2.725 euro) per maand.

1 reactie

 • Coen Geurts

  2 jaar geleden
  Betaald en gratis dope; zullen we heel veel kandidaten voor zijn.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Rusland eist opheffing alle sancties om toegang tot havens in Oekraïne vrij te geven en wereldwijde voedselcrisis af te wenden

  Rusland eist opheffing alle sancties om toegang tot havens in Oekraïne vrij te geven en wereldwij­de voedselcri­sis af te wenden

  Rusland wil de toegang tot de zeehavens in Oekraïne pas vrijgeven als alle sancties tegen het land worden opgeheven. Dat zegt het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken na een oproep van secretaris-generaal Antonio Guterres van de Verenigde Naties (VN). Die vroeg de blokkade van de graanexport uit Oekraïne te stoppen, zodat een wereldwijde voedselcrisis afgewend kan worden.