Amerikaanse rechter gaat tekeer tegen 72-jarige kankerpatiënt met te veel onkruid op de stoep: “Je moest je schamen, dit is onvergeeflijk”

In de zomer van 2021 woekerde het onkruid voor het huis van Burhan Chowdhury in de Amerikaanse staat Michigan. De 72-jarige kankerpatiënt was zelf te zwak om het onkruid weg te halen, en zijn zoon, die instond voor het onderhoud, was voor drie maanden in het buitenland. Het leverde Chowdhury een boete van 100 dollar op, maar het is vooral de manier waarop de rechter tegen hem tekeer ging die voor beroering zorgt. “Dit is beschamend. Uw buren zouden dit niet moeten zien”, riep ze tijdens de zitting. 

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.