Amerikaanse politieagent bedreigt 17-jarig meisje: “Ik verander je leven in een hel”

Bovenstaande beelden tonen een arrestatie van een 17-jarig meisje. De tiener werd samen met haar vriend tegengehouden tijdens een verkeerscontrole. De passagier vluchtte meteen weg. Tijdens zijn vlucht viel er een geladen pistool uit zijn zakken. De agent confronteert uiteindelijk het meisje met de feiten. Maar de tiener weigert mee te werken en dat zorgt voor frustraties bij de agent. Hij dreigt ermee om het leven van het meisje te veranderen in een hel. De interventie van de agent in kwestie wordt intussen onderzocht.

  1. Wereldgezondheidsorganisatie raadt alle zestigplussers aan om reis uit te stellen - Van Ranst: “Heel hard advies”
    Play

    Wereldge­zond­heids­or­ga­ni­sa­tie raadt alle zestigplus­sers aan om reis uit te stellen - Van Ranst: “Heel hard advies”

    Mensen boven de 60 zouden hun reisplannen maar even in de ijskast moeten zetten om niet te worden blootgesteld aan de risico’s die de omikronvariant met zich meebrengt, stelt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Die herhaalt wel dat algemene reisverboden niet zinvol zijn om de verspreiding van het al dan niet gemuteerde virus tegen te houden. Viroloog Marc Van Ranst reageert verbaasd. “Dit is een zeer hard advies,” klinkt het bij HLN LIVE.