AFP
Volledig scherm
© AFP

Amerikaanse politie ontdekt 275 meter lange drugstunnel naar Mexico

De federale politie heeft de langste geheime tunnel in Arizona ontdekt. Dat gebeurde tijdens een antidrugsoperatie waarbij 2.100 kilogram cannabis in beslag genomen werd. Volgens de politie heeft de vangst een waarde van drie miljoen Amerikaanse dollar. De tunnel die ze in Naco ontdekten is 275 meter lang, meldt Latino Fox News.

  1. Verenigd Koninkrijk rapporteert hoogste aantal nieuwe coronabesmettingen sinds februari, Lagerhuis stemt in met uitstel versoepelingen in Engeland

    VK telt hoogste aantal nieuwe besmettin­gen sinds februari, Lagerhuis stemt in met uitstel versoepe­lin­gen in Engeland

    Het Verenigd Koninkrijk heeft woensdag 9.055 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Dat is het hoogste dagtotaal sinds februari, zo heeft Sky News bericht. In Londen heeft het Lagerhuis ingestemd met het uitstel van de coronaversoepelingen in Engeland dat premier Boris Johnson heeft aangekondigd, zo heeft Sky News woensdag bericht. Brits gezondheidsminister Matt Hancock heeft bovendien aangekondigd dat werknemers in Engelse verpleeghuizen voor ouderen verplicht zullen worden om zich te laten inenten tegen het coronavirus. Mogelijk gaat de vaccinatieplicht later ook voor andere zorgmedewerkers gelden.