Vladimir Poetin
Volledig scherm
Vladimir Poetin © via REUTERS

Amerikaanse inlichtingendiensten: “Poetin wordt slecht geïnformeerd”

De Russische president Vladimir Poetin wordt slecht geïnformeerd door zijn adviseurs over het verloop van de oorlog in Oekraïne. Hij krijgt ook niet te horen hoe de westerse sancties de Russische economie verlammen. Dat zegt een hoge Amerikaanse overheidsbron aan ‘CNN’, op basis van informatie van de inlichtingendiensten. 

 1. “Haal me hier zo snel mogelijk weg”: opgesloten Bruggeling (34) in Mexico eindelijk weer op vrije voeten
  PREMIUM

  “Haal me hier zo snel mogelijk weg”: opgesloten Bruggeling (34) in Mexico eindelijk weer op vrije voeten

  Eerst werd hij beschuldigd van een autodiefstal, daarna van drugsfeiten en wildplassen en uiteindelijk zou hij weerspannig geweest zijn tegen de politie. Om maar te zeggen: Bruggeling Davy Vanderhaeghen (34) heeft er bewogen dagen opzitten. De man zat bijna drie dagen in een Mexicaanse cel, maar is nu weer op vrije voeten. “Hij is heel emotioneel en wil er zo snel mogelijk weg", zegt zijn familie.
  Brugge
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.