Oud-minister van Buitenlandse Zaken van de VS Mike Pompeo.
Volledig scherm
Oud-minister van Buitenlandse Zaken van de VS Mike Pompeo. © EPA

Amerikaanse ex-minister Mike Pompeo gaat aan de slag bij Fox News

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo gaat aan de slag bij Fox News. Dat heeft het netwerk zelf aangekondigd. Pompeo wordt momenteel al vaak bij de conservatieve zender uitgenodigd om duiding te geven bij het buitenlandbeleid van de VS.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Ex-vicepresident Pence sluit miljoenencontract voor eigen boek: “Het onbetwiste standaardwerk over regering Trump”

  Ex-vicepresi­dent Pence sluit miljoenen­con­tract voor eigen boek: “Het onbetwiste standaard­werk over regering Trump”

  De voormalige Amerikaanse vicepresident Mike Pence heeft een miljoenencontract gesloten voor twee boeken. De 61-jarige Republikein krijgt tussen de 3 en 4 miljoen dollar (tussen 2,5 en 3,4 miljoen euro), meldt USA-Today. Volgens de uitgeverij Simon & Schuster wordt Pence's werk "het onbetwiste standaardwerk over een van de meest consequente presidentschappen in de Amerikaanse geschiedenis".
 1. Trump maakt eerste publieke verschijning als ex-president op congres van conservatieven
  UPDATE

  Trump maakt eerste publieke verschij­ning als ex-president op congres van conserva­tie­ven

  Donald Trump zal op 28 februari tijdens het jaarlijkse congres van conservatieve activisten (CPAC) in de Amerikaanse stad Orlando in Florida een toespraak houden. Het gaat om zijn eerste publieke optreden sinds hij het Witte Huis heeft verlaten. De vorige keer dat de 74-jarige Trump voor een publiek sprak, was op 6 januari. Niet veel later bestormde een meute van zijn aanhangers het Capitool.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.