Oud-minister van Buitenlandse Zaken van de VS Mike Pompeo.
Volledig scherm
Oud-minister van Buitenlandse Zaken van de VS Mike Pompeo. © EPA

Amerikaanse ex-minister Mike Pompeo gaat aan de slag bij Fox News

De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo gaat aan de slag bij Fox News. Dat heeft het netwerk zelf aangekondigd. Pompeo wordt momenteel al vaak bij de conservatieve zender uitgenodigd om duiding te geven bij het buitenlandbeleid van de VS.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Ex-vicepresident Pence sluit miljoenencontract voor eigen boek: “Het onbetwiste standaardwerk over regering Trump”

  Ex-vicepresi­dent Pence sluit miljoenen­con­tract voor eigen boek: “Het onbetwiste standaard­werk over regering Trump”

  De voormalige Amerikaanse vicepresident Mike Pence heeft een miljoenencontract gesloten voor twee boeken. De 61-jarige Republikein krijgt tussen de 3 en 4 miljoen dollar (tussen 2,5 en 3,4 miljoen euro), meldt USA-Today. Volgens de uitgeverij Simon & Schuster wordt Pence's werk "het onbetwiste standaardwerk over een van de meest consequente presidentschappen in de Amerikaanse geschiedenis".