Het International Space Station (ISS).
Volledig scherm
Het International Space Station (ISS). © REUTERS

Amerikaanse en Russische ruimtevaarders gaan weer vluchten delen naar ISS

De NASA heeft vandaag aangekondigd dat het de gezamenlijke vluchten met de Russen naar het internationale ruimtestation (ISS) zal hervatten om de “continuïteit van de activiteiten” in het station te waarborgen. 

 1. “Interne machtsstrijd losgebarsten”: Poetin laat propagandist oppakken die banden heeft met Wagner
  Play
  24

  “Interne machts­strijd losgebar­sten”: Poetin laat propagan­dist oppakken die banden heeft met Wagner

  Er zijn beelden opgedoken van een Russische propagandist die op brute wijze wordt gearresteerd omdat hij zich heeft uitgesproken tegen hoge Russische functionarissen. Opmerkelijk is dat Aleksej Slobodenjoek banden heeft met Wagner, de paramilitaire groep die het vuile werk opknapt voor Poetin. Met de arrestatie lijkt het onderlinge wantrouwen steeds grotere proporties aan te nemen.
 2. Ook dit jaar lanceert Google geen Pixel-smartphones in ons land, maar: “Belgen, jullie hoeven niet zo lang meer te wachten”
  5

  Ook dit jaar lanceert Google geen Pixel-smartpho­nes in ons land, maar: “Belgen, jullie hoeven niet zo lang meer te wachten”

  Techreus Google heeft donderdagavond haar nieuwste telefoons voorgesteld. Hoewel de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro na jaren afwezigheid officieel in Nederland te koop zullen zijn, ontbreekt een Belgische lancering voor de twaalfde keer op rij. Al is er licht aan het einde van de lange tunnel. “Ik kan zeggen aan Belgen dat jullie niet zo lang meer hoeven te wachten”, zei een Google-topman namelijk aan ‘Algemeen Dagblad’. En bovendien lijkt er een mogelijkheid te zijn om als Belg tóch een Pixel in huis te halen.