Amerikaans ambassadeur John D Feeley.
Volledig scherm
Amerikaans ambassadeur John D Feeley. © REUTERS

Amerikaanse ambassadeur in Panama stapt op: "Ik kan niet meer voor Trump werken"

De Amerikaanse ambassadeur in Panama heeft zijn ontslag ingediend wegens principiële redenen. In zijn ontslagbrief aan het ministerie van Buitenlandse Zaken schrijft John D Feeley dat hij niet langer kan werken voor Trump.

4 reacties

 • JOHAN VLEIRICK

  5 jaar geleden
  Ik zou ook graag eens horen dat hij echt iets gedaan heeft, waarmee hij het belang van de V.S. en van de wereld dient! Maar ik vrees dat ik daar nog lang zal moeten op wachten!
 • Christine Laevers

  5 jaar geleden
  Hij is de eerste niet en zal de laatste niet zijn.
 • ronny verachtert

  5 jaar geleden
  maar wie wil er nu werken voor achterlijke zot als Trump , dat hij eerst maar eens eerlijk is over zijn contacten met RUSLAND
 • Paul Van den Bruel

  5 jaar geleden
  Wanneer er eens iets positief over Trump in de media komt beloof ik aan mijn vrouw bij deze nooit nog een sigaret te roken. Ik vrees evenwel dat ik nog vele sigaretten zal kunnen roken.
 1. Kalfje ‘Happy’ moet niet naar het slachthuis en je ziet meteen waarom iedereen er vrolijk van wordt

  Kalfje ‘Happy’ moet niet naar het slachthuis en je ziet meteen waarom iedereen er vrolijk van wordt

  Barry en Megan Coster uit het Australische Ripplebrook zijn wel wat patronen van zwart-witte vlekken gewoon op hun fokkerij, maar één kalfje trok toch nog meteen alle aandacht. Op de vacht van zijn romp is er immers een duidelijke smiley te zien. Vandaar ook de naam ‘Happy’, waarmee Barry het ‘lachende’ Holsteinkalf bedacht. Normaal zou Happy naar het slachthuis moeten, maar het vrolijke exemplaar mag nu blijven. Als huisdier én als grasmaaier.
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.