Huidig ambassadeur voor Oekraïne William Taylor legde een mogelijk zeer belastende verklaring af over de affaire.
Volledig scherm
Huidig ambassadeur voor Oekraïne William Taylor legde een mogelijk zeer belastende verklaring af over de affaire. © AFP

Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne legt explosieve verklaring over Trump af: “Militaire hulp aan Kiev rechtstreeks gekoppeld aan onderzoek naar Biden”

De Amerikaanse president Donald Trump raakt in de Oekraïne-affaire nog meer in nauwe schoentjes, nu ook huidig ambassadeur voor Oekraïne William Taylor in het kader van het impeachment-onderzoek een belastende verklaring heeft afgelegd in het Congres. Taylor verklaarde onder ede dat hem is verteld dat Trump wel degelijk militaire en financiële hulp zou achterhouden tot de Oekraïense president zou aankondigen een onderzoek te openen naar de zoon van Joe Biden.

29 reacties

 • Nicolas sandra

  1 jaar geleden
  Hallo meneer / mevrouw, Heeft u een dringende lening nodig, of heeft u een herfinancieringslening nodig, heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen? Een lening nodig om een auto of huis te kopen? Zo ja, geen zorgen meer, wij bieden alle soorten leningen tegen een acceptabele rentevoet zonder het krediet te controleren !!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail. E-mail: sabinhelps@gmail.com Nou bedankt. Mr. Karin Sabine
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Trump heeft Jovanovitsj teruggehaald en Taylor in haar plaats aangesteld, en nu plots zou de door hem benoemde Taylor deel uitmaken van een “gecoördineerde lastercampagne"? Samen met al die anderen die al vernietigende getuigenissen hebben afgelegd? "De waarheid zeggen" is "laster" volgens Trump en zijn lemmingen?
 • ivan de ridder

  1 jaar geleden
  Fons Casteels, kostelijk - Rudy Giuliani heeft tot hiertoe enkel bevestigd dat hij Amerikaanse overheidsmiddelen ingezet heeft (evenals militaire hulp met toelating vanuit congres) om de persoonlijke belangen van president Trump te beschermen. Als hij iets had over de Bidens had hij het ALLANG vrijgegeven.
 • Peter Bonacasa

  1 jaar geleden
  Fons Casteels, hoe komt het dat jij je leugens hier mag komen verkondigen? Er zijn Republikeinen die de zittingen mogen bijwonen, die vragen mogen stellen. Je snapt niet dat alle getuigenissen bevestigen dat er quid pro quo is, aak getuigenissen afgelegd door Republikeinen. Je keizer heeft geen kleren, accepteer het.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Hoe lang gaat het Witte Huis nog kunnen doorgaan met de ene na de andere belastende verklaring van integere personen af te doen als "laster"? Als je moet kiezen wie je moet geloven: Trump en Giuliani, of al degenen die reeds getuigd hebben: dan weet je het wel!
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf