Amerikaans leger geeft geheime beelden vrij van UFO die door gevechtspiloten werd gespot

Eergisteren maakte het Pentagon bekend dat het Amerikaanse defensieministerie jarenlang tientallen miljoenen dollars heeft gepompt in onderzoek naar onverklaarbare luchtfenomenen. Vandaag geeft het Amerikaanse leger beelden vrij die tot nog toe geheim waren gebleven. Het gaat om een UFO die in 2014 werd gespot door piloten van gevechtsvliegtuigen. Volgens één van die piloten accelereerde het mysterieuze tuig "zoals niets dat ik ooit heb gezien". "Daar wil ik ook eens mee vliegen", voegde hij er aan toe.

67 reacties

 • Carlos Simonis

  3 jaar geleden
  Of UFO's bestaan, ze zijn er gewoon. Niemand heeft het over groene mannetjes of buitenaards leven, dat maken de mensen zelf van om het belachelijk te maken. Wanneer ruimtevaarders en piloten met zulke waarnemingen komen dan zijn het serieuze waarneningen, en die waarnemingen bestaan al jaren. De meesten durven hier niks over te zeggen, want het kan hun baan kosten of ze worden belachelijk gemaakt, maar UFO's zijn er altijd geweest.
 • Rik Gustin

  5 jaar geleden
  Zeggen dat er geen ander leven mogelijk is als je hier zelf rondloopt is achterlijk
 • Philippe Schotte

  5 jaar geleden
  Geen paniek , ze zaten met twee in die UFO. Eentje doet binnenkort mee in het programma De Mol en de andere in Temptation eiland ... benieuwd hoe ze het er van af brengen ! Trump toestanden noem ik dat !
 • Peter Van de Velde

  5 jaar geleden
  Eerst is het zo groot als een passagiersvliegtuig, dan schatten ze het ding wel 12 meter lang...(2 huisbreedtes dus) , dacht dat n passagiersvliegtuig toch n ietsje groter was ?
 • Sidney Stoffels

  5 jaar geleden
  Oftewel is het voor ons nog een echt onbekende technologie eventueel buitenaards, of anders een excuus om extra militaire satelieten of dergelijke in te zetten om de zogezegde "ufo's" op te sporen maar men eigenlijk gewoon nog meer concurrerende naties of staatsvijanden wil bespioneren.
 1. Draagmoederschap in Rusland voor buitenlanders niet langer mogelijk

  Draagmoe­der­schap in Rusland voor buitenlan­ders niet langer mogelijk

  In het Russisch parlement is donderdag een wet aangenomen die buitenlandse koppels verbiedt gebruik te maken van draagmoederschap in Rusland. Zo willen ze kinderen "beschermen" tegen LGBTQIA+-gezinnen en orgaanhandel, klinkt het. Deze wet "zal de handel in onze kinderen voorkomen en hen beschermen tegen situaties waarin zij bij holebikoppels terechtkomen of het slachtoffer worden van criminaliteit, waaronder orgaanhandel", verklaarde Doema-voorzitter Viatsjeslav Volodine.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.