Amerikaans leger geeft geheime beelden vrij van UFO die door gevechtspiloten werd gespot

Eergisteren maakte het Pentagon bekend dat het Amerikaanse defensieministerie jarenlang tientallen miljoenen dollars heeft gepompt in onderzoek naar onverklaarbare luchtfenomenen. Vandaag geeft het Amerikaanse leger beelden vrij die tot nog toe geheim waren gebleven. Het gaat om een UFO die in 2014 werd gespot door piloten van gevechtsvliegtuigen. Volgens één van die piloten accelereerde het mysterieuze tuig "zoals niets dat ik ooit heb gezien". "Daar wil ik ook eens mee vliegen", voegde hij er aan toe.

67 reacties

 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Of UFO's bestaan, ze zijn er gewoon. Niemand heeft het over groene mannetjes of buitenaards leven, dat maken de mensen zelf van om het belachelijk te maken. Wanneer ruimtevaarders en piloten met zulke waarnemingen komen dan zijn het serieuze waarneningen, en die waarnemingen bestaan al jaren. De meesten durven hier niks over te zeggen, want het kan hun baan kosten of ze worden belachelijk gemaakt, maar UFO's zijn er altijd geweest.
 • GUSTIN HARRY

  3 jaar geleden
  Zeggen dat er geen ander leven mogelijk is als je hier zelf rondloopt is achterlijk
 • Philippe Schotte

  3 jaar geleden
  Geen paniek , ze zaten met twee in die UFO. Eentje doet binnenkort mee in het programma De Mol en de andere in Temptation eiland ... benieuwd hoe ze het er van af brengen ! Trump toestanden noem ik dat !
 • Peter Van de Velde

  3 jaar geleden
  Eerst is het zo groot als een passagiersvliegtuig, dan schatten ze het ding wel 12 meter lang...(2 huisbreedtes dus) , dacht dat n passagiersvliegtuig toch n ietsje groter was ?
 • Sidney Stoffels

  3 jaar geleden
  Oftewel is het voor ons nog een echt onbekende technologie eventueel buitenaards, of anders een excuus om extra militaire satelieten of dergelijke in te zetten om de zogezegde "ufo's" op te sporen maar men eigenlijk gewoon nog meer concurrerende naties of staatsvijanden wil bespioneren.
 1. 
HET DEBAT. Is het een goede zaak dat de Rode Duivels en andere voetballers knielen voor Black Lives Matter?
  55

  HET DEBAT. Is het een goede zaak dat de Rode Duivels en andere voetbal­lers knielen voor Black Lives Matter?

  American Football-speler Colin Kaepernick was in 2016 de eerste die knielde tijdens het Amerikaanse volkslied als protest tegen het politiegeweld en de discriminatie van zwarte mensen in zijn land. Vandaag, vijf jaar later, blijven Europese voetballers voor de Black Lives Matter-beweging op de knieën gaan tijdens het EK. Ook ons land doet vanavond weer mee, met Romelu Lukaku als voortrekker. Sommigen applaudisseren daarvoor, bij anderen klinkt boegeroep. Wat vind jij? Is het een goede zaak dat profvoetballers actief opkomen tegen het onrecht van discriminatie, of moeten ze het maar gewoon bij voetballen houden?