Minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken van de VS.
Volledig scherm
Minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken van de VS. © REUTERS

Amerikaans geduld met nucleaire programma Iran lijkt bijna op

Het Amerikaanse geduld met Irans nucleaire programma lijkt zo goed als op te zijn. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken heeft woensdag aangegeven dat Washington dicht staat bij het opgeven van de inspanningen om de nucleaire deal met Iran nieuw leven in te blazen. Hij verwees daarvoor naar het gebrek aan samenwerking uit Teheran.

7 reacties

 • Luc Lepoudre

  1 jaar geleden
  Dirk Verschueren, dat is nu eens de nagel op de kop. Hopelijk bekomt Iran snel zijn kernwapen, net zoals de V.S., zoals Israël, zoals ..., dan kunnen ze over iets anders zich gaan druk maken. Spugzat dat politie-agentje in de hele wereld willen spelen.
 • Dirk Verschueren

  1 jaar geleden
  Als ik goed begrijp, is de VS boos omdat Iran een akkoord niet naleeft, wat de VS verbroken heeft en niet naleeft. En Europa keek zoals gewoonlijk goedkeurend toe.
 • Rudo Van Leuven

  1 jaar geleden
  En alle sancties zijn intussen al opgeheven?
 • marc Deglin

  1 jaar geleden
  hoe naief : dat wist ik al 5 jaar dat iran nooit zou meewerken.
 • Luc Janssens

  1 jaar geleden
  Trump had dus wel degelijk gelijk.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.