Mark and Patricia McCloskey, voor hun woning in St. Louis.
Volledig scherm
Mark and Patricia McCloskey, voor hun woning in St. Louis. © Photo News

Amerikaans advocatenkoppel dat wapens richtte op BLM-betogers riskeert beroepslicentie te verliezen

De twee advocaten uit St. Louis, Missouri die vorig jaar op hun terras hun wapens richtten op een groep Black Lives Matter-betogers, riskeren hun licentie kwijt te geraken. Het hoofd van de tuchtraad van Missouri heeft immers een verzoek ingediend bij het hooggerechtshof van de staat om de licenties van het echtpaar op te schorten.

 1. Vliegende taxi nemen? Uber en Boeing slaan handen in elkaar en willen binnen de 3 jaar vliegend stadsvervoer
  Play

  Vliegende taxi nemen? Uber en Boeing slaan handen in elkaar en willen binnen de 3 jaar vliegend stadsver­voer

  Het bedrijf Joby Aviation ontwikkelt samen met Uber en Boeing vliegende taxi’s en willen binnen de drie jaar de eerste ‘skyports’ openen. De ‘skyports’ zullen plekken zijn die werken als een bushalte, maar in plaats van op de bus te stappen, brengt een vliegende taxi je naar je bestemming. “We willen binnen een paar jaar minstens 200 functionerende ‘minivliegvelden’ installeren voor dit soort taxi’s, maar eigenlijk moeten dat er nog veel meer zijn.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.