President Donald Trump.
Volledig scherm
PREMIUM
President Donald Trump. © AFP

Amerika-correspondente Greet De Keyser legt uit waarom Trump er écht niet zo slecht voorstaat: “Baarlijke duivel in Europa, man van z’n woord in VS”

‘Gaat hij het opnieuw halen?’ Ik krijg die vraag heel erg vaak, vooral vanuit Europa, waar Donald Trump voor zo goed als iedereen de baarlijke duivel is. Maar voor de Amerikanen ligt dat heel anders. Ja, hij is onsympathiek en egocentrisch, hoor je hier, maar ook een doorbijter, een doener. En vooral: hij houdt zijn beloftes. Nee, hij staat er écht niet zo slecht voor aan de start van zijn herverkiezingscampagne.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).