REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Amazon opent deuren van slimme supermarkt in Seattle

De Amerikaanse onlinegigant Amazon opent vandaag zijn eerste volautomatische supermarkt in Seattle voor het publiek. In deze zaak tref je geen kassa's aan en evenmin moeten klanten hun producten inscannen. Na een enkele scan met de smartphone bij het binnenkomen kunnen klanten hun boodschappen gewoon uit de rekken halen en er weer mee naar buiten wandelen.

5 reacties

 • Jurgen Van Den Bergh

  5 jaar geleden
  Stel dat ik nu een blanco etiket over de barcode zou plakken? Gaat dat poortje dat product dan nog registeren bij het buitengaan? Ik vraag het mij gewoon af.
 • Joren Vandeneinde

  5 jaar geleden
  En straks sluiten ze, dit gaat nooit goed aflopen.
 • peter links

  5 jaar geleden
  Nu nog robots om de rekken te vullen en de vrachtwagens te legen en weer honderd duizenden werklozen bij in europa. Maar een basisinkomen is onbespreekbaar....
 • Patrick Moorthamer

  5 jaar geleden
  En dan is het van jobs jobs jobs we gaan nog wat mee maken met die automatisering,wij staan ten dienste van de economie en al lang niet meer omgekeerd!
 • John Appelfront

  5 jaar geleden
  Vaarwel kassajobs... Alles wordt geautomatiseerd... Waar gaan die kassabedienden werken?
 1. Exclusief interview met Oekraïense tophacker: “Het begon allemaal met onze ‘sofastrijders’. Die vielen vanuit hun zetel met hun laptop Russische websites aan”
  PREMIUM
  6

  Exclusief interview met Oekraïense tophacker: “Het begon allemaal met onze ‘sofastrij­ders’. Die vielen vanuit hun zetel met hun laptop Russische websites aan”

  Hij is één van die atypische strijders sinds de Russische inval in Oekraïne, Nikita Knysj. Ex-medewerker bij de Oekraïense inlichtendienst SBU en intussen aanvoerder van misschien wel het grootste cyberleger van Europa. We kunnen hem exclusief spreken over de virtuele strijd van het land. “Voor hackers gelden geen regels in oorlogstijd.”