AFP
Volledig scherm
© AFP

Amazon "grootste aankoper van hernieuwbare energie in Europa"

Webwinkel Amazon heeft geïnvesteerd in negen nieuwe projecten rond hernieuwbare energie, in onder meer de Verenigde Staten, Canada, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. 

3 reacties

 • Matt Casters

  2 weken geleden
  Koen, Amazon is investeerder in Rivian die een reeks elektrische bestelwagens gaan maken voor hen. De volgende logische stappen zullen dan zijn de hernieuwbare productie van de voertuigen en hun onderdelen. Ze zijn er nog niet maar het is een goede stap vind ik.
 • Jean Petermans

  3 weken geleden
  In Europa zal dat dan ook wel voor 100% gesubsidieerd zijn.
 • koen verhaeghe

  3 weken geleden
  Tellen ze dan ook de CO2 van alle rondrijdende pakjesverdelers mee? Slimme marketingmensen daar!
 1. Boris Johnson noemt eerste uitslagen verkiezingen bemoedigend

  Boris Johnson noemt eerste uitslagen verkiezin­gen bemoedi­gend

  De Britse premier Boris Johnson heeft de eerste uitslagen van de regionale verkiezingen bemoedigend genoemd. Zijn conservatieve partij won donderdag in ieder geval bij een tussentijdse verkiezing een extra parlementszetel in het Lagerhuis. Dat was in een kiesdistrict dat altijd een Noord-Engels bolwerk is geweest van het sociaaldemocratische Labour. Hij zei dat hij naar het betrokken kiesdistrict Hartlepool gaat om het te vieren.
 2. Nieuwe studie schat dat werkelijke dodentol door corona dubbel zo hoog ligt als schatting WHO: “België scoort tamelijk goed en zal niet veel verkeerd geteld hebben”
  22

  Nieuwe studie schat dat werkelijke dodentol door corona dubbel zo hoog ligt als schatting WHO: “België scoort tamelijk goed en zal niet veel verkeerd geteld hebben”

  Uit schattingen van het IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation) is gebleken dat wereldwijd mogelijk 6,9 miljoen mensen zijn gestorven door een besmetting met het coronavirus, of meer dan twee keer zoveel als eerder werd aangenomen. België scoort volgens de studie tamelijk goed en bracht het aantal coronadoden tot zover accuraat in beeld. Onze noorderburen scoren een stuk slechter. Niet verwonderlijk volgens biostatisticus Geert Molenberghs (KU Leuven/UHasselt): “Daar geldt ook geen registratieplicht.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”