De voordeur van de Nederlandse ex-minister Ferd Grapperhaus werd beklad.
Volledig scherm
De voordeur van de Nederlandse ex-minister Ferd Grapperhaus werd beklad. © ANP, Twitter

Alweer incident in Nederland: voordeur van ex-minister Ferd Grapperhaus beklad met “Pedo, nazi”

De voordeur van de Amsterdamse woning van Ferd Grapperhaus, oud-minister van Justitie en Veiligheid in Nederland, is deze week beklad. Het is na Sigrid Kaag en Hugo de Jonge de derde Nederlandse bewindspersoon die thuis wordt belaagd.

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Kwam omikron naar China via een brief? Chinese post verplicht personeel álle internationale post te ontsmetten
  1

  Kwam omikron naar China via een brief? Chinese post verplicht personeel álle internatio­na­le post te ontsmetten

  De medewerkers van de Chinese posterijen hebben het bevel gekregen om post uit het buitenland systematisch te ontsmetten. Alles heeft te maken met de hypothese dat de omikronvariant in China verspreid raakte door een met die variant besmette brief uit Canada. Peking vreest dat hun nultolerantie voor het coronavirus, drie weken voor de start van de Winterspelen, ondermijnd zal worden door een beperkt aantal uitbraken.