Linda Muis en haar kinderen Sophia, David, Logan en Tony. Inzet: de foto waarmee Evert Muis in Nederland landelijke bekendheid kreeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Muis en haar kinderen Sophia, David, Logan en Tony. Inzet: de foto waarmee Evert Muis in Nederland landelijke bekendheid kreeg. © Josh Walet/Steve The

Als Evert op zijn sterfbed ligt, doet Linda hem nog één belofte: een paar seconden later overlijdt hij

Haar terminale man bereikte miljoenen Nederlanders met een foto in een roze balletjurk. In een ‘open brief’ luchtte de toen nog onbekende Evert zijn hart over kanker, zijn kinderen en de toekomst. Nu is hij er niet meer. Weduwe Linda Muis-Dorrestein (41) blijft achter met vier kinderen. “Soms app ik hem, ook al weet ik dat er geen reactie komt.”

 1. Duitse diplomaat verdacht van moord op Belgische echtgenoot in Brazilië: “Sporen van verwondingen”
  Play
  Update
  2

  Duitse diplomaat verdacht van moord op Belgische echtgenoot in Brazilië: “Sporen van verwondin­gen”

  De Braziliaanse politie voert een onderzoek naar de dood van een Belg in een rijke buurt van Rio de Janeiro. Walter Biot (53) werd vrijdagavond plots ziek en zou gevallen zijn. Dat verklaarde althans zijn echtgenoot, de Duitse consul Uwe Herbert H. (62) aan de politie. Die geloven echter niets van zijn uitleg. Volgens verschillende Braziliaanse media is hij gearresteerd op verdenking van moord.