Mark Lukach en zijn vrouw Giulia.
Volledig scherm
Mark Lukach en zijn vrouw Giulia. © Instagram

"Alles veranderde toen ik mijn suïcidale vrouw niet langer probeerde te genezen, maar gewoon naar haar begon te luisteren"

"Mark, als ik zelfmoord pleeg, zou je me dan willen beloven dat je een nieuwe vrouw zoekt? Zodat je toch nog gelukkig kan zijn?" Ontelbare keren was Mark Lukach de angst om het hart geslagen als zijn door mentale problemen geteisterde vrouw Giulia weer zei dat ze uit het leven wilde stappen. Ontelbare keren had hij alles uit de kast gehaald om haar te overtuigen dat niet te doen. Maar die middag was hij te uitgeput om nog te antwoorden. En dat zou alles veranderen.

  1. Emily (18) stapte uit het leven om te ontsnappen aan agressieve rijkeluisvriend. Die had ontdekt dat ze triootje had gehad terwijl ze dat met hem niet wilde

    Emily (18) stapte uit het leven om te ontsnappen aan agressieve rijkeluis­vriend. Die had ontdekt dat ze triootje had gehad terwijl ze dat met hem niet wilde

    Een Britse jongeman uit een vooraanstaande familie is veroordeeld omdat hij zijn vriendin had aangevallen nadat hij had ontdekt dat ze een triootje had gehad terwijl ze dat met hem niet zag zitten. Angus Milligan (21) terroriseerde Emily Drouet (18) zo erg, dat ze op 18 maart vorig jaar uit het leven stapte. Hij kreeg nu een werkstraf.