Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Alle remmen los tijdens spring break: duizenden jongeren feesten op strand Miami zonder mondmasker

Spring break? Dat betekent duizenden feestende studenten op het strand van Miami, ook in Covid-tijden dus. Bijna niemand draagt een mondmasker, om de simpele reden dat de politie daar geen boetes mag voor uitdelen. Er werden in het voorbije weekend wel honderden arrestaties verricht. De politie moest traangas gebruiken, twee agenten raakten gewond.

27 reacties

 • Michel Philippe

  3 maanden geleden
  Jongeren, jongeren. Het woord zoemt in mijn hoofd. Wat is er feitelijk aan de hand met die jongeren ? Autochtoon of allochtoon, het gaat verkeerd. De discipline is dikwijls ver te zoeken. Zou hier de westvlaamse spreuk niet van toepassing zijn; "De weelde is een kwa beeste". Krijgen die wel een goede opvoeding ? Ik weet het, het verstand komt niet voor de jaren.
 • Mark De vos

  3 maanden geleden
  Schoon gerief op de foto's. In florida gaat corona niet naar het strand dus laat ze maar doen.
 • Rudy Fosselle

  3 maanden geleden
  Oeijoeijoei daar zal er een besmettingstoename. Wellicht zo veel als de heropening hier van de horeca in juni en die van de winkels in december: nul dus (aantoonbaar)
 • KRISTOFF JOOSENS

  3 maanden geleden
  Sterk dat de cijfers daar exact hetzelfde zijn dan in democratische staten met een corona representatief beleid zoals bij ons!
 • Jozef Van Mellaert

  3 maanden geleden
  Nu kan het toch niet meer de schuld van Trump zijn dat men in de VS onverschillig is aan de corona maatregelen, men hoort niets meer over wie daar schuld aan heeft.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Dubbele moord op zoon en moeder prominente familie blijft nog onopgelost: Paul (22) kreeg doodsbedreigingen in nasleep fataal bootongeluk
  South Carolina
  2

  Dubbele moord op zoon en moeder prominente familie blijft nog onopgelost: Paul (22) kreeg doodsbe­drei­gin­gen in nasleep fataal bootonge­luk

  Bijna twee weken na de dubbele moord op Maggie (52) en haar zoon Paul (22) Murdaugh in VS-staat South Carolina blijft een doorbraak vooralsnog uit. Hun lichamen zijn op 7 juni ‘s avonds aangetroffen op hun omvangrijk domein in het landelijke Islandton en vertoonden schotwonden die met een semi-automatisch aanvalswapen en een geweer zijn toegebracht, staat in de bevindingen van de lijkschouwer.