De politie in Zeeuws-Vlaanderen zocht in het water naar meer lichaamsdelen. Inzet: slachtoffer Ichelle van de Velde (29).
Volledig scherm
De politie in Zeeuws-Vlaanderen zocht in het water naar meer lichaamsdelen. Inzet: slachtoffer Ichelle van de Velde (29). © Politie Zeeland - Privéfoto

Alle lichaamsdelen van Nederlandse Ichelle (29) gevonden: Vlaamse die zich bezighoudt met “zwarte magie” verdacht van moord

De familie van de vermoorde Nederlandse Ichelle van de Velde (29) kan eindelijk waardig afscheid van haar nemen. Het zoekteam van Stichting Signi Zoekhonden vond zaterdag het laatste ontbrekende lichaamsdeel van de Oostburgse in het uitwateringskanaal tussen Sluis en Cadzand-Bad. De jonge vrouw was sinds half december vermist. Een 44-jarige Vlaamse vrouw, die bezig is met “zwarte magie”, wordt verdacht van de moord op Ichelle.

 1. Eenzame Queen en prins Harry: dit was de uitvaart van prins Philip
  Play
  Royalty
  25

  Eenzame Queen en prins Harry: dit was de uitvaart van prins Philip

  Vandaag werd er afscheid genomen van prins Philip, de echtgenoot van Queen Elizabeth, die vorige week op 99-jarige leeftijd overleed. De uitvaart in St. George’s Chapel op Windsor Castle vond plaats in een klein gezelschap van zo’n dertig mensen. De dienst verliep volledig zoals gepland. Harry en William, de figuren die de meeste controverse hadden kunnen veroorzaken, bleven gedurende de hele dienst gescheiden.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw