Voormalig president Donald Trump.
Volledig scherm
Voormalig president Donald Trump. © AFP

'Alle impeachment-advocaten Trump zijn opgestapt'

Het hele team van vijf advocaten dat ex-president Donald Trump zou bijstaan in zijn impeachment-proces is volgens nieuwszender CNN opgestapt. 

13 reacties

 • Guido Pintens

  2 jaar geleden
  "De opgestapte advocaten zouden tot nu toe geen vergoedingen voor hun werk hebben ontvangen". Tuurlijk niet. Giuliani heeft ook niks gekregen van trumpie. Die betaalt nooit als het hem niet aanstaat. Voorbeelden genoeg van. Feit is dat de Senaat nooit een meerderheid zal vinden om hem effectief te impeachen. Die REP-gasten die moeten stemmen denken natuurlijk enkel en alleen aan hunne portemonee. Maakt verder niks uit of het terecht is of niet. Justice in the USA? No way!
 • Björn Van den Brulle

  2 jaar geleden
  Daar houden ze hun allemaal nog mee bezig.. o zo belangrijk in deze tijden.. Pure tijdverlies
 • Jacques-Philippe Leclerc

  2 jaar geleden
  Alle impeachment-advocaten Trump zijn ontslagen...
 • Nico Herbots

  2 jaar geleden
  Gerenommeerde advocaten denken wel 2 keer na voor ze zich onsterfelijk belachelijk maken voor de hele wereld. Trump wil niet dat ze de impeachment bestrijden, maar klampt zich steeds krampachtiger vast aan zijn totaal van de pot gerukte waanidee dat hij de verkiezingen heeft gewonnen. Wie nu nog meewerkt aan deze schertsvertoning, pleegt professionele zelfmoord. Kan hij nog betalen zoveel hij wil, daar brandt een professioneel advocaat echt zijn poten niet aan.
 • Isabelle Borgonjon

  2 jaar geleden
  En de Republikeinen blijven gewoon door doen voor die stemmen binnen te houden, ondertussen zijn extreem rechtste milities Qanon believers aan het recruteren om gans het land plat te leggen. Gesteund door enkele Q fans in de senaat. Precies een script voor een nieuwe thriller...
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.