Alain Hubert voor de Prinses Elisabethbasis op Antarctica: "De raadkamer heeft geoordeeld dat ik altijd eerlijk en integer ben geweest. Ik ben blij, vooral voor mijn familie, vrienden en medewerkers. Zij hebben het moeilijker gehad dan ik met alle onterechte beschuldigingen."
Volledig scherm
PREMIUM
Alain Hubert voor de Prinses Elisabethbasis op Antarctica: "De raadkamer heeft geoordeeld dat ik altijd eerlijk en integer ben geweest. Ik ben blij, vooral voor mijn familie, vrienden en medewerkers. Zij hebben het moeilijker gehad dan ik met alle onterechte beschuldigingen." © © International Polar Foundation

Alle beschuldigingen van de baan, poolreiziger Alain Hubert hoeft niet naar de rechter: “Zeven moeilijke jaren, maar nu: streep eronder”

De beschuldigingen van belangenvermenging en persoonlijke verrijking zijn van de baan. Alain Hubert, leider van de Belgische zuidpoolbasis, hoeft niet naar de rechter. “Het waren zeven moeilijke jaren, meer nog voor mijn familie, vrienden en medewerkers dan voor mezelf”, zegt hij vanop Antarctica. “Maar ik ben blij dat ik nu weer al mijn energie kan gebruiken voor de verdere uitbouw van dit unieke project.”

  1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
    Play

    Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

  2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
    Play

    Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"