Jack Ma, de oprichter van het Chinese webwinkelconcern Alibaba.
Volledig scherm
Jack Ma, de oprichter van het Chinese webwinkelconcern Alibaba. © REUTERS

“Alibaba-oprichter Jack Ma op bezoek in Nederland”

Jack Ma, de oprichter van het Chinese webwinkelconcern Alibaba, heeft verschillende bedrijven en onderzoeksinstellingen in Nederland bezocht. Dat meldt de Hongkongse krant ‘South China Morning Post’ op basis van ingewijden die zeggen dat Ma is geïnteresseerd in agrarische technologie. Het Engelstalige dagblad publiceerde ook een foto van Ma in een kas van een “onderzoeksinstituut in Nederland”.

3 reacties

 • Bruno Croonen

  1 jaar geleden
  Voor personen als Jack Ma heb ik veel respect. Meestal komt hij in de media als mijardair maar de man heeft enorme capaciteiten en is gedreven in alles wat hij doet. Vele ondernemers kunnen een voorbeeld nemen aan hem, dit zou de wereld enorm vooruit helpen.
 • jan wuyts

  1 jaar geleden
  Alles afkijken en daarna zelf produceren zoals indertijd bij de Limburgse appel en peren boeren.
 • Roland Peeters

  1 jaar geleden
  De Nederlanders,als het op geld verdienen gaat speelt het geen rol met met wie.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Ook onder Trump drongen Chinese ballonnen het Amerikaanse luchtruim binnen

  Ook onder Trump drongen Chinese ballonnen het Amerikaan­se luchtruim binnen

  De Chinese ballon die vorige week het Amerikaanse luchtruim binnendrong, zorgt niet alleen voor spanningen op het wereldtoneel. Hij blijkt ook het nieuwste politieke wapen van de Republikeinen om de incompetentie van president Joe Biden aan te tonen. Zij weten het wel zeker: onder president Trump zou dit nooit gebeurd zijn. Maar verschillende bronnen melden dat Chinese ballonnen al eerder over de VS vlogen – ook toen Trump in het Witte Huis zat.