Jack Ma, de oprichter van het Chinese webwinkelconcern Alibaba.
Volledig scherm
Jack Ma, de oprichter van het Chinese webwinkelconcern Alibaba. © REUTERS

“Alibaba-oprichter Jack Ma op bezoek in Nederland”

Jack Ma, de oprichter van het Chinese webwinkelconcern Alibaba, heeft verschillende bedrijven en onderzoeksinstellingen in Nederland bezocht. Dat meldt de Hongkongse krant ‘South China Morning Post’ op basis van ingewijden die zeggen dat Ma is geïnteresseerd in agrarische technologie. Het Engelstalige dagblad publiceerde ook een foto van Ma in een kas van een “onderzoeksinstituut in Nederland”.

3 reacties

 • Bruno Croonen

  1 maand geleden
  Voor personen als Jack Ma heb ik veel respect. Meestal komt hij in de media als mijardair maar de man heeft enorme capaciteiten en is gedreven in alles wat hij doet. Vele ondernemers kunnen een voorbeeld nemen aan hem, dit zou de wereld enorm vooruit helpen.
 • jan wuyts

  1 maand geleden
  Alles afkijken en daarna zelf produceren zoals indertijd bij de Limburgse appel en peren boeren.
 • Roland Peeters

  1 maand geleden
  De Nederlanders,als het op geld verdienen gaat speelt het geen rol met met wie.
 1. Meryame Kitir: Missie met focus op seksueel geweld in Congo was “echt wel heftig”

  Meryame Kitir: Missie met focus op seksueel geweld in Congo was “echt wel heftig”

  De focus van het bezoek van minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir (Vooruit) aan Congo lag op de strijd tegen seksueel geweld. “Een moeilijk thema, dat wist ik op voorhand”, zei de minister in een afrondend interview. “Maar het was echt wel heftig. Ik heb hier verhalen gehoord over kinderen die verkracht worden, soms door de militairen die hen zouden moeten beschermen. Ik kan me dat niet inbeelden.”