screenshot VTM NIEUWS
Volledig scherm
© screenshot VTM NIEUWS

Alain Remue: “Kans dat Maddie McCann nog leeft, is enorm klein”

Alain Remue, het hoofd van de Cel Vermiste Personen bij de federale politie, reageerde bij VTM NIEUWS op de nieuwste ontwikkeling in de verdwijningszaak van Maddie McCann waarin het Duitse gerecht een nieuwe verdachte heeft. “Een paar elementen wijzen erop dat hij het zou kunnen zijn.”

1 reactie

 • vangeel guido

  1 jaar geleden
  Zolang er niets bewezen is zal er geen dader zijn.
 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Duitse krant Bild: “Dit is foto van verdachte die Maddie ontvoerd zou hebben” - Vroegere buur getuigt: “Hij sloeg minderjarige vriendin keer op keer in elkaar”

  Duitse krant Bild: “Dit is foto van verdachte die Maddie ontvoerd zou hebben” - Vroegere buur getuigt: “Hij sloeg minderjari­ge vriendin keer op keer in elkaar”

  De 43-jarige Christian Brückner wordt ervan verdacht Maddie McCann dertien jaar geleden te hebben ontvoerd in Portugal, zo weet de Duitse krant Bild die ook een foto van de vermoedelijke dader verspreidde. Op zijn zeventiende werd de Duitser al een eerste keer veroordeeld wegens het seksueel misbruik van een kind. Hij zou al minstens zeventien veroordelingen op de teller hebben. Eind vorig jaar volgde nog een veroordeling in een verkrachtingszaak en nu zit hij in een Duitse cel. Intussen heeft een voormalige buurman van Brückner getuigd over hoe de man zijn minderjarige vriendin keer op keer in elkaar sloeg.