Volledig scherm
© REUTERS

Al twee familiedrama’s in week tijd door economische malaise in Turkije

BuitenlandIn het zuiden van Turkije zijn vier leden van een gezin dood teruggevonden. Mogelijk gaat het om het tweede familiedrama in een week tijd door de economisch zware tijden die het land doormaakt.

3 reacties

 • Redouan Kabbal

  1 jaar geleden
  Net of de rest van de wereld en Europa en specifieke België,men zwemt in het geld en zijn er geen economische crisis. Deccenia's lang zitten we te besparen,alles verdwijnt en we zien daar niets van,niets is verbeterd. Infrastructuur en de wegen,hoeveel mensen leven in armoede en hoeveel zijn er volgend. Zie b.v. Frankrijk:de gele hesjes,hoelang klagen ze over de besparingen?Enz,..
 • Johan Vanhoutteghem

  1 jaar geleden
  Hoe intriestig is dit! Slecht politiek en economisch beleid liggen aan de basis hiervan.
 • Gunter Verleyen

  1 jaar geleden
  Oorlog voeren kan natuurlijk de publieke opinie afleiden van de echte problemen maar het zorgt natuurlijk voor economische recessie en dan krijg je natuurlijk weer andere problemen, hé Mr Erdogan, vaderlandsliefde heeft ook zijn grenzen
 1. Nederlandse zakenvrouw (44) riskeert 7 jaar cel voor invoer van 1,1 ton heroïne

  Nederland­se zakenvrouw (44) riskeert 7 jaar cel voor invoer van 1,1 ton heroïne

  Het Antwerpse parket heeft vrijdag zeven jaar cel en 24.000 euro boete gevorderd voor Mehtap K. (44) uit het Nederlandse Rotterdam. De zakenvrouw zou door een criminele organisatie zijn ingehuurd om een vennootschap op te richten waarmee een deklading tegellijm werd ingevoerd. Bij een controle van de container bleek er meer dan 1,1 ton heroïne in verstopt te zitten. De Rotterdamse zegt niets van de drugs af te weten en vraagt de vrijspraak.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen