Getty Images/iStockphoto/SETI Institute
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto/SETI Institute

Al 1,4 miljoen mensen willen geheimzinnige legerbasis Area 51 bestormen, op zoek naar bewijs buitenaards leven

BuitenlandMet 1,4 miljoen zijn ze intussen, de Facebookgebruikers die de mysterieuze militaire basis Area 51 in de woestijn van de Amerikaanse staat Nevada willen bestormen. 1,1 miljoen anderen toonden al hun interesse voor het event. De raid staat gepland op 20 september en moet eens en voor altijd duidelijk maken of de Amerikaanse regering op de site bewijs verbergt van buitenaards leven. Of het nu om een grap gaat of niet, het Amerikaanse leger kan er niet om lachen. “We zijn klaar om de VS en zijn bezittingen te beschermen”, klinkt het duidelijk.

18 reacties

 • paul piens

  3 jaar geleden
  Ufo's; blijven die mensen nu zo dom of wat.Bij gebrek aan een zichtbare god om in te geloven gaan we maar naar buiten aards leven. Als ze bestaan en over de technologie beschikken om uit het onvindbare naar hier te komen en zonder bewijs bare sporen terug te verdwijnen hadden ze de boel van ons onbeschaafden allang overgenomen.
 • Geert Vaelen

  3 jaar geleden
  Aliens bestaan, daar ben ik zeker van. Alles heeft een doel. Je gaat me niet wijsmaken dat er nergens leven is op die miljarden andere planeten die rondzweven in ons universum, en dat wij het enige bolleke zijn waar mensachtigen of dieren leven. Op andere planeten zal zeker leven zijn, misschien niet mensachtig leven, maar diersoorten zullen er zeker zijn. Waarom zouden er anders zoveel sterren, planeten en sterrenstelsels bestaan?
 • Kris Goossens

  3 jaar geleden
  Toch logisch dat dat zwaar beveiligd is, alle testen, prototypes, aliens lol, omg
 • Els P

  3 jaar geleden
  Bas-Henk Ramkema: tegen dat die miljoen mensen daar staan is alles al weg :-)
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Dat de VS zichzelf wil beschermen kan ik inkomen. Buitenaardsen zijn geen eigendom van de VS.