Op de foto is slechts een deel van de gevangen slangen te zien.
Volledig scherm
Op de foto is slechts een deel van de gevangen slangen te zien. © RV

Akelige vondst: 90 giftige slangen ontdekt onder huis in VS

Een medewerker van een reptielenopvang in Californië heeft meer dan negentig giftige slangen gevangen. De dieren hadden zich onder een huis genesteld. De man vangt al meer dan dertig jaar slangen, maar zo’n grote vondst had hij nog nooit meegemaakt. 

  1. Franse presidentskandidaat Zemmour doopt zijn partij ‘Reconquête’: “Als ik win, heroveren we het mooiste land ter wereld”

    Franse presidents­kan­di­daat Zemmour doopt zijn partij ‘Reconquête’: “Als ik win, heroveren we het mooiste land ter wereld”

    De Franse extreemrechtse presidentskandidaat Eric Zemmour heeft de naam ‘Reconquête’ (herovering) gekozen voor zijn eigen partij. Dat heeft hij zijn zondag duidelijk gemaakt bij de officiële start van zijn campagne. Een paar duizend mensen hebben in Parijs gedemonstreerd op de plek waar hij zijn eerste campagnerally wilde houden. De politie besloot uit veiligheidsoverwegingen de bijeenkomst te verplaatsen naar Villepinte, een plaats op twintig kilometer van de Franse hoofdstad. Er werden 48 actievoerders aangehouden.