Search and Rescue-teams gaan naar het huis waar de schietpartij plaatsvond tijdens een Halloweenfeestje.
Volledig scherm
Search and Rescue-teams gaan naar het huis waar de schietpartij plaatsvond tijdens een Halloweenfeestje. © EPA

Airbnb bindt de strijd aan met verboden feestjes na Halloween-drama

Verhuurplatform Airbnb gaat extra inspanningen leveren om niet toegestane feestjes in huurwoningen te beperken. Dat heeft topman Brian Chesky aangekondigd na een drama op een Halloweenfeest afgelopen donderdag.

5 reacties

 • adri edith

  2 jaar geleden
  Als je je huis verhuurt via Airbnb ben je nog altijd verantwoordelijk voor je eigen huis. Als je in het reglement zet dat feestjes geven niet toegestaan is, kun je gerechtelijk vervolgen. De huurder is dan verantwoordelijk en moet instaan voor alle geleden schade.
 • Alex Bervoets

  2 jaar geleden
  Dit is niet de fout van Airbnb maar wel van de mensen die geen respect tonen voor andermans eigendommen. Opvoeding is hier het probleem...
 • jean deprez

  2 jaar geleden
  Airbnb kennende gaan ze het strikte minimum doen.
 • Roel Corthals

  2 jaar geleden
  Een team dat wereldwijd snel kan ingrijpen... van achter de computer. Geld binnenpakken en gespeeld bezorgd zijn dat moet je Brian
 • Gyongyi V. Saunderson

  2 jaar geleden
  Wordt tijd. Wij hebben ook verhuurd aan 8 mensen ooit en op het einde zaten er bijna 60 mensen te feesten. Maar het probleem is dat als je het meld bij airbnb dat zij meer de huurders verdedigen dan de verhuurders en zelfs ze blokkeerden onze listing. Ik hoor dus airbnb het allemaal graag zeggen maar zeggen en doen zijn 2 verschillende dingen. Eveneens zijn wij nog steeds aan het wachten op onze schadeclaim.