Agenten in Frankfurt eerder deze maand, beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Agenten in Frankfurt eerder deze maand, beeld ter illustratie. © AP

Agenten in Frankfurt aangevallen door honderden mensen, met stenen, flessen en eieren

In de Duitse stad Frankfurt zijn agenten zaterdagavond aangevallen door een massa van 500 tot 800 mensen, zonder een duidelijke reden daarvoor. Dat heeft de politie van de stad zondag bekendgemaakt.

21 reacties

 • Louis Heyens

  2 maanden geleden
  Denis, lees meer dan de titel aub. TWEE agenten probeerden tussenbeide te komen bij een discussie. Toen de agenten één van de twee om zijn identiteitskaart vroegen, weigerde die. Toen de agenten wilden overgaan tot arrestatie kwam de groep in actie en begon de aanval met stenen en flessen, dus 2 agenten tegen 900 hooligans
 • Denis Van den broeck

  3 maanden geleden
  Wir schaffen das en dit is het gevolg en alles wat ze nog achter houden of het zou overal ontploffen ze daar maar zeker van ziek Europa waar geld het belangrijkste en over u eigen volk moet je niet beginnen want dan ben je extreem rechts beschamend . 900 man en maar 9 op gepakt hahahahahahahaha in Duitsland die denken dat wij allemaal gek zijn ofzo ?
 • Steven Avonts

  3 maanden geleden
  Natuurlijk wordt europa een derde wereld! Breng nog meer van dat krapuul binnen dat geloofd in een wc romanneke en zich weigert aan te passen aan onze maatschappij. Zolang dit barbaars krapuul zich onderons geeft; zullen wij nooit meer welvarend worden. En, dat is hun doel natuurlijk ook, maar dat mag je niet zeggen of schrijven.
 • Kenny Verfaillie

  3 maanden geleden
  Zonder een duidelijke reden. De clubs en pubs hier moeten sluiten om 23h, dat was niet naar de zin van vele verwarde jongeren... het voornaamste politiecommissariaat waar jullie over spreken... is hier recht tegenover mijn woning, ik kan je zeggen dat er niet eens gegooid werd met stenen en eieren. Waar jullie dit halen weet ik niet... 
 • Rachel Cousse

  3 maanden geleden
  Europa wordt stilaan ook de 3e wereld landen, we zijn arm qua verstand en respect, en financieel gaat het ook sterk achteruit. Neem een voorbeeld aan de jaren 60, 70 en nog net de jaren 80, sindsdien is alles hier om zeep. Politiekers ? Ze kunnen evengoed een bende apen in de kamer zetten, denk dat die nog meer verstand hebben.
 1. Elke dag 27 keer geweld tegen politie: “Ik zag een meute mijnwerkers van links afkomen met stenen. Eén had een witte bijl bij”
  PREMIUM

  Elke dag 27 keer geweld tegen politie: “Ik zag een meute mijnwer­kers van links afkomen met stenen. Eén had een witte bijl bij”

  “Je moet altijd voorzichtig zijn. Je weet nooit wat je tegenkomt.” Erik Maes (52) wéét waarover hij praat. Boze mijnwerkers gooiden in 1989 bommen naar zijn paard, waardoor het dier hem afwierp. Sindsdien is hij beide benen kwijt en zit hij in een rolstoel. Maes is één van de gezichten van een campagne die het geweld tegen politie moet terugdringen. BV’s zoals Rode Duivel Toby Alderweireld (31) roepen op tot meer respect. “Wees respectvol tegen mensen die er zijn om ons te helpen.”
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt