Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Agenten getuigen over racisme tijdens bestorming Capitool: “We vochten oorlog uit”

Een commissie in het Amerikaanse Congres is dinsdag begonnen met een onderzoek naar de bestorming van het Capitool begin dit jaar. De agenten die toen aanwezig waren, getuigen tijdens de eerste dag over het geweld en het racisme waarmee ze te maken kregen.

3 reacties

 • Janniek Demeyer

  1 jaar geleden
  In Seattle heeft men wekenlang de capitole hill bezet en dit leidde tot meerdere doden. Men heeft hen trouwens laten doen. En nu is Seattle zelf verantwoordelijk voor de doden. De moordenaars lopen vrij rond.
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  Ondanks de vele rechtszaken waar Donald Trump nu aan onderworpen is, zal hij heel waarschijnlijk weer overal de dans ontspringen. En de reden daarvoor zijn 74,5 miljoen Amerikanen die op hem stemden. Hij loog, hij bedroog, sjoemelde, verdeelde het land en mismeesterde de pandemie, maar zijn aanhangers zijn nog altijd uiterst fanatiek en al die rechtszaken worden door hen beschouwd als een politieke afrekening tegen hun idool. Die man is zo glad als een aal in een emmer snot.
 • Lenne Harding

  1 jaar geleden
  Hopelijk straffen ze niet alleen de kleine man, maar ook de grote man die inderdaad chaos wou creëren in zijn voordeel.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.