Still van de geruchtmakende video.
Volledig scherm
Still van de geruchtmakende video. © AP

Agente die huilende Gabby Petito (22) liet gaan na ruzie met haar verloofde heeft spijt: “Ik had meer kunnen doen”

Eén van de agenten die Gabby Petito en haar verloofde enkele weken voor de verdwijning van Petito tegenhielden, heeft spijt dat ze de jonge vrouw niet op andere gedachten heeft kunnen brengen. “Had ik maar meer gezegd, had ik maar de juiste woorden gevonden om haar te laten geloven dat ze meer verdiende.”

 1. Het hele verhaal tot nu. Hoe een sprookjesachtige roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmerrie
  PREMIUM

  Het hele verhaal tot nu. Hoe een sprookjes­ach­ti­ge roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmer­rie

  De verdwijning van YouTube-ster Gabby Petito (22) houdt de Verenigde Staten al weken in de greep. Petito en haar verloofde Brian Laundrie (23) vertrokken begin juli op roadtrip door de VS. Het moest de tijd van hun leven worden. Tot hun reisverslagen in augustus plots stopten, en de blondine abrupt verdween. Brian keerde alleen terug naar huis. Niet veel later verdween hij zelf. De reconstructie van een gruwelijk fout gelopen roadtrip.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?