screenshot YouTube Anti Police-Terror Project
Volledig scherm
© screenshot YouTube Anti Police-Terror Project

Agent wil niet dat demonstranten video op YouTube plaatsen, dus probeert hij met Taylor Swift auteursrechtenclaim te creëren

Een politieman in Californië heeft proberen te verhinderen dat demonstranten een video van de confrontatie met hem op YouTube plaatsten. Hoe? Hij zocht op zijn smartphone naar muziek van Taylor Swift om zo een auteursrechtenclaim uit te lokken.

2 reacties

 • Jean West

  1 maand geleden
  lutgarde cools omgekeerd ook zie maar alweer in Brussel.
 • lutgarde cools

  1 maand geleden
  er zou veeeeel meer moeten gepost worden over de wantoestande van de agenten
 1. Wit-Russische sportfunctionarissen zetten atlete onder druk om uit de Spelen te stappen in gelekt audiofragment: “Zet je trots opzij, dit is hoe zelfmoordgevallen eindigen”

  Wit-Russische sportfunc­ti­o­na­ris­sen zetten atlete onder druk om uit de Spelen te stappen in gelekt audiofrag­ment: “Zet je trots opzij, dit is hoe zelfmoord­ge­val­len eindigen”

  In een uitgelekt audiofragment is te horen hoe twee hoge functionarissen van het Wit-Russische Olympische comité de atlete Kristina Tsimanoeskaja proberen te overtuigen om zich terug te trekken uit de Olympische Spelen, nadat ze openlijk kritiek had geuit op haar coaches. De atlete werd door de mannen onder druk gezet om Japan te verlaten en vooral geen verklaringen meer af te leggen. “Laat dit gewoon allemaal vallen. Want hoe meer je je verzet... Weet je hoe een vlieg, hoe harder ze tegenstribbelt, steeds meer verstrikt raakt in een web?", klinkt het dreigend.