Agent veroorzaakt ongeval met zwangere vrouw

Janice Harper trekt naar de rechtbank omdat een agent haar heeft aangereden. De zwangere vrouw werd aangespoord te stoppen maar volgens de agent deed ze dat niet snel genoeg. Haar auto ging overkop. Gelukkig kwamen zij en haar baby er met de schrik vanaf.

 1. Enorme slag in Nederlands medialandschap: RTL en Talpa fuseren tot groot mediabedrijf
  2

  Enorme slag in Nederlands medialand­schap: RTL en Talpa fuseren tot groot mediabe­drijf

  De Nederlandse mediabedrijven Talpa Network en RTL Nederland gaan samen verder. Daarmee slaat RTL een behoorlijke slag in de Nederlandse mediawereld. Het is een verrassende move, omdat de laatste tijd net geruchten de ronde deden dat RTL Group, het moederbedrijf, mogelijkheden zou onderzoeken om enkele Europese bedrijfsonderdelen, zoals RTL Nederland, af te stoten. Door de fusie moet een sterk mediaconcern ontstaan dat de concurrentie aankan met techbedrijven, zo maken de Luxemburgse RTL-moeder en het bedrijf van John de Mol gezamenlijk bekend.
 2. Grote politieoperatie in Frankfurt na meerdere schoten, lichaam van man gevonden in appartement
  4

  Grote politieope­ra­tie in Frankfurt na meerdere schoten, lichaam van man gevonden in apparte­ment

  In de Duitse stad Frankfurt is het dinsdagochtend tot een grote politieoperatie gekomen nadat in het stadsdeel Griesheim meerdere schoten waren gehoord. Toen de politie ter plaatse kwam bij het betrokken flatgebouw, werden ze aangevallen door een 41-jarige man die gewapend was met een mes en een wapen. De politie heeft gereageerd met schoten. Later werd het levenloze lichaam van de man aangetroffen in een appartement.
 1. Van moord beschuldigde Valérie (40) getuigt over dagelijkse hel van bijna 25 jaar: "Na de afranselingen was hij rustiger, liever dat dan uitgescholden te worden”
  FRANKRIJK
  5

  Van moord beschuldig­de Valérie (40) getuigt over dagelijkse hel van bijna 25 jaar: "Na de afranselin­gen was hij rustiger, liever dat dan uitgeschol­den te worden”

  Het assisenproces tegen Valérie Bacot (40) in de Franse stad Chalon-sur-Soâne is de tweede dag ingegaan. De vrouw staat terecht voor moord op echtgenoot Daniel Polette (61), haar voormalige stiefvader waarvan ze op 17-jarige leeftijd na verkrachting zwanger raakte en die van haar leven bijna 25 jaar lang een dagelijkse hel vol misbruik en agressie maakte. Ze riskeert in theorie levenslang. Het proces houdt heel Frankrijk in de ban. Op de eerste procesdag die tot 21.00 uur duurde, gaf ze als beschuldigde urenlang antwoord op vragen van de procureur en de advocaten.
 2. Paus Franciscus krijgt Spider-Man op bezoek in Vaticaan

  Paus Franciscus krijgt Spi­der-Man op bezoek in Vaticaan

  De paus heeft op de woensdagaudiëntie in het Vaticaan ook een Spider-Man ontvangen. Hij had plaatsgenomen in de sectie hoogwaardigheidsbekleders en zat onder meer naast een in het zwart geklede geestelijke, die totaal niet verbaasd leek over de strakke rood-zwart-blauwe uitdossing van zijn gemaskerde buurman. Sommige waarnemers waren erg verbaasd over de komst van de stripfiguur naar de statige binnenplaats van San Damaso, in het pauselijk paleis.