Mensen protesteren in Las Vegas en de politie kijkt toe.
Volledig scherm
Mensen protesteren in Las Vegas en de politie kijkt toe. © AFP

Agent in hoofd geschoten bij protest Las Vegas

In Las Vegas is een agent in zijn hoofd geschoten voor de deur van een casino. Dat gebeurde bij protesten tegen het politiegeweld en de dood van George Floyd na zijn aanhouding door de politie in Minneapolis.

11 reacties

 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Mensen komen massaal en vreedzaam betogen voor gelijke rechten voor alle Amerikanen. Zoals altiid worden betogingen misbruikt door crapul om te kunnen plunderen en vechten. Trump misbruikt dat crapul om die vreedzame betogingen te stoppen en het bestaande racisme te laten voortduren. PS: Trump heeft altijd gezegd dat Amerikanen wapens mogen dragen om zich te verdedigen tegen de politie.
 • Mark De vos

  1 jaar geleden
  Toch goed dat iedereen gewoon wapens kan kopen. Amerika is nu zo veilig.
 • WERNER COOLS

  1 jaar geleden
  Amerika is en blijft het wilde westen waar zoals in de tijd de cowboys met geweren en pistolen in de lucht schieten...
 • peter cornelis

  1 jaar geleden
  dat krijg je als je blijft goedkeuren dat je wapens mag hebben, trump heeft er zelf aa, meegewerkt, zou nu wel eens tegen hem kunnen keren, bekijk de pijlingen maar eens , misschien beter dat hij zelf opstapt
 • Charity Swinnen

  1 jaar geleden
  Betogen is voor niks goed. Deze protesten lopen serieus uit de hand, en dan verschiet men ervan dat de politie hardhandig optreedt. Er zullen nog meer doden vallen. Al vele malen in de VS geweest en heb de politie daar altijd als vriendelijk en behulpzaam geweten.