Agent Jody Thompson en zijn adoptiezoon John.
Volledig scherm
Agent Jody Thompson en zijn adoptiezoon John. © Poteau Police Dpt / Facebook

Agent adopteert de jongen die hij na zware mishandeling door ouders redde

Agent Jody Thompson was op weg naar zijn werk in de Amerikaanse staat Oklahoma toen hij een oproep hoorde voor een geval van kindermisbruik. Hij besloot niet eerst zijn uniform aan te trekken en meteen naar het adres te gaan. Wat hij daar zag, brak zijn hart: een ondervoede jongen van acht, ondergedompeld in een vat koud water, de handen vastgebonden en zijn lichaampje vol blauwe plekken. Die jongen is nu de zoon van de agent.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”