De Afghaanse president, Ashraf Ghani
Volledig scherm
De Afghaanse president, Ashraf Ghani © AFP

“Afghaanse president vluchtte met helikopter en vier wagens vol geld”

De Afghaanse president Ashraf Ghani is zondag in allerijl het land ontvlucht, maar niet zonder een hele hoop geld mee te nemen. Volgens de Russische ambassade in hoofdstad Kaboel staken vier wagens en een helikopter propvol contanten, het ging om zo veel geld dat het niet allemaal in de helikopter kon. Voor Ghani zat er niets anders op dan een deel achter te laten op de tarmac.

85 reacties

 • De Waarheid

  2 maanden geleden
  Juiste actie van Boden. We moeten in conflicten ginder geen geld in een bodemloze put pompen. Men kan dat geld beter besteden aan verdediging van onze waarden hier in het Westen ipv op een ander te gaan zeggen hoe het moet volgens onze gedachten. Wie zich niet kan verzoenen met onze waarden moet hier niet zijn en andersom.
 • piet goethals

  2 maanden geleden
  Wat zei een duits filosoof ook weer? Dat het enige wat de geschiedenis ons heeft geleerd is dat de geschiedenis ons niets heeft geleerd. En daardoor valt de mensheid van de ene hel in de andere. En alles is nochtans zooo voorspelbaar.
 • sonia lauwers

  2 maanden geleden
  Ongelooflijk hoe sommigen de schuld bij Trump proberen te leggen en Biden te verdedigen. Deze laatste had dit toch ook kunnen ongedaan maken, zoals hij het met andere zaken gedaan heeft. Vergeten, misschien?
 • emiel wouters

  2 maanden geleden
  En zoals altijd verlaten de muizen het zinkend schip. Maar hier verlaten de dictators hun land met koffers vol met geld. Van waar zou dit allemaal komen. Dan kan ik goed geloven dat het leger en de politie niet voor hun land willen vechten. Waarom het land van de dieven beschermen met hun eigen leven?
 • Ben Vandam

  2 maanden geleden
  Het is allemaal afleiding... Focus ligt elders!
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.