Illustratiebeeld betoging Parijs.
Volledig scherm
Illustratiebeeld betoging Parijs. © Photo News

Afghaan in Frankrijk opgesloten voor overtreding quarantaineregels

Een van de vijf Afghanen die in Frankrijk onder toezicht staan, is opgesloten voor de duur van het onderzoek. De man zou de quarantaineregels geschonden hebben. Dat heeft regeringswoordvoerder Gabriel Attal dinsdag gezegd.

2 reacties

 • Eddy Dumoulin

  1 jaar geleden
  Wat een macabere klucht. Banden met de taliban. Vlieger op en droppen op de grens van Afghanistan. De rest moet hij maar navigeren met de parachute. Het zijn toch allemaal geharde James Bond’s
 • Rudi Beckers

  1 jaar geleden
  We dachten bepaalde ideologieën te kunnen vervangen door een democratisch systeem, dat is tot nu toe nog nergens gelukt. Verwacht dus ook niet dat mensen die naar hier komen aanhangers worden van onze ideologie.
 1. Spaanse autoriteiten blijven bombrieven onderscheppen: “Mogelijk zit Rusland erachter”

  Spaanse autoritei­ten blijven bombrieven onderschep­pen: “Mogelijk zit Rusland erachter”

  Spanje kampt met een golf van bombrieven. Zo is vorige week een bombrief onderschept die gericht was aan de Spaanse premier Pedro Sanchez, meldt het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken vandaag. Volgens de autoriteiten had de brief “gelijkaardige” kenmerken als degene die woensdag ontplofte op de Oekraïense ambassade in Madrid. De afgelopen dagen zijn nog een aantal verdachte zendingen onderschept. Mogelijk houden ze verband met de steun van Spanje aan Oekraïne.