Illustratiebeeld betoging Parijs.
Volledig scherm
Illustratiebeeld betoging Parijs. © Photo News

Afghaan in Frankrijk opgesloten voor overtreding quarantaineregels

Een van de vijf Afghanen die in Frankrijk onder toezicht staan, is opgesloten voor de duur van het onderzoek. De man zou de quarantaineregels geschonden hebben. Dat heeft regeringswoordvoerder Gabriel Attal dinsdag gezegd.

2 reacties

 • Eddy Dumoulin

  2 maanden geleden
  Wat een macabere klucht. Banden met de taliban. Vlieger op en droppen op de grens van Afghanistan. De rest moet hij maar navigeren met de parachute. Het zijn toch allemaal geharde James Bond’s
 • Rudi Beckers

  2 maanden geleden
  We dachten bepaalde ideologieën te kunnen vervangen door een democratisch systeem, dat is tot nu toe nog nergens gelukt. Verwacht dus ook niet dat mensen die naar hier komen aanhangers worden van onze ideologie.
 1. Zat Nederlander onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

  Zat Nederlan­der onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

  Onverwachte wending in een moordzaak in Nederland: tijdens de rechtszaak in hoger beroep rond de moord op Sven Prins (30), werd plots een naam geroepen van een mogelijk nieuwe verdachte. Het zou gaan om een man uit België. Dat meldt 1Limburg. Het Nederlandse gerecht bekijkt of de man iets te maken had met de fatale schietpartij in 2015. Drie mannen werden al veroordeeld voor de moord - één van hen mogelijk onterecht, zo blijkt nu. “Dit is zo’n bijzondere samenloop van omstandigheden. Dat is gewoon filmmateriaal.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.