Chaotische taferelen voor de luchthaven van Kaboel.
Volledig scherm
Chaotische taferelen voor de luchthaven van Kaboel. © REUTERS

Afgelopen 24 uur 19.000 mensen geëvacueerd uit Kaboel

In 24 uur tijd zijn ongeveer 19.000 mensen geëvacueerd vanop de luchthaven van Kaboel. Dat heeft het Witte Huis woensdagochtend (plaatselijke tijd) gemeld. Het gaat om mensen die geëvacueerd zijn door Amerikaanse militaire vluchten en door vluchten van de coalitiepartners, zoals België.

1 reactie

 • Michael Dubois

  3 maanden geleden
  19.0000 mensen die gelukkig veilig zijn maar die gaan wel op onze kosten leven nu en daar heb ik een groot probleem mee plus hoeveel taliban strijders zitten daar tussen plus nu een vluchtelingen status krijgen en als alles rustig is in hun ontvlucht land gaan ze er een paar weken op vakantie, kan iemand me dat even uitleggen hoe dat mogelijk is?
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.