Stormy Daniels
Volledig scherm
Stormy Daniels

Afgekochte seksbom gaf interview over affaire met Trump: "Hij vergeleek me met zijn dochter"

Donald Trump“Nadat we seks hadden, vertelde Donald Trump me dat ik hem aan zijn dochter deed denken.” Dat heeft pornoactrice Stormy Daniels in 2011 aan In Touch toevertrouwd. Het Amerikaanse blad heeft het interview pas vandaag gepubliceerd. Haar affaire met de huidige Amerikaanse president dateert van meer dan tien jaar geleden.

8 reacties

 • Steve Warson

  5 jaar geleden
  Vergeleken met Trump is Bill Clinton een plechtig communiekantje.
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Dat wil ik direct geloven, vermits hij zelf ook al gezegd heeft dat hij direct met Ivanka zou daten als ze niet zijn dochter was. Wel erg voor Melania dat ze al zo kort na hun huwelijk bedrogen werd. Onlangs nog een opname gehoord waarop Trump zegt dat Melania een "monster" was tijdens haar zwangerschap.... kan je nagaan hoeveel respect hij voor haar heeft!
 • Gilbert Vermeersch

  5 jaar geleden
  Hij, Trump, vergeleek me met zn dochter? Ziekelijke man..
 • Peter Bonacasa

  5 jaar geleden
  Een paar slimmeriken moeten eens goed leren lezen: het interview dateert van 2011, dus lang voor Trump president was of zich kandidaat had gesteld. Op dat moment was er dus geen enkele reden om te liegen of op geld uit te zijn.
 • paul van gele

  5 jaar geleden
  En wat die vrouw verteld van zede zou ik moeten geloven ? Ze wordt betaald voor wat in het script staat toch ?
 1. Moord op Luise (12) mogelijk al dagen op voorhand gepland: daders (12 en 13) zochten op Google leeftijd waarop je strafrechtelijk aansprakelijk bent

  Moord op Luise (12) mogelijk al dagen op voorhand gepland: daders (12 en 13) zochten op Google leeftijd waarop je strafrech­te­lijk aansprake­lijk bent

  Een dag na de begrafenis van de 12-jarige Luise uit Freudenberg in het westen van Duitsland, zijn nieuwe details aan het licht gekomen over de gruwelijke moord op het meisje. Volgens de Duitse nieuwssites ‘Focus Online’ en ‘Bild’ lijkt het erop dat de twee meisjes van 12 en 13 die de feiten bekenden, de moord op hun klasgenootje al dagen op voorhand hadden gepland.