Patricia en Mark McCloskey richten eind mei hun wapens op een groep betogers aan hun villa.
Volledig scherm
Patricia en Mark McCloskey richten eind mei hun wapens op een groep betogers aan hun villa. © Photo News

Advocatenkoppel dat wapens richtte op Black Lives Matter-betogers aangeklaagd

Het advocatenkoppel dat eind vorige maand twee wapens richtte op Black Lives Matter-demonstranten voor hun villa in St. Louis (Missouri) is aangeklaagd voor het onwettig gebruik van vuurwapens. Dat meldt de BBC. Videobeelden van het incident gingen destijds viraal.

46 reacties

 • Frederik Janssens

  1 jaar geleden
  Grappig hoe de professionele klagers hieronder meer beweren af te weten van de wetten van de VSA dan de openbare aanklager ter plaatse...
 • Dirk Pype

  1 jaar geleden
  Cowboys,in één woord samengevat.Neem een Amerikaan zijn geweer af en daar ze dan in hun blootje.Amerika is daarop gebouwd,schieten en terug schieten.
 • Guy Stanbel

  1 jaar geleden
  De omgekeerde wereld. Als je inbreekt op iemand zijn terrein, klaag je hem ook ineens aan? Ik begrijp er alvast niets meer van? Hij had beter geschoten.
 • mark germanus

  1 jaar geleden
  Mensen hebben het recht van hun eigendom te beschermen, zeker tegen dat crapuul die maar al te graag alles vernielen,stelen en in brand steken. Had die Floyd normaal gedaan tegen de politie had hij nog geleefd en hadden er geen protesten geweest.
 • guy raeymakers

  1 jaar geleden
  Bekijk de beelden maar is van dit voorval en hoe de 'vreedzame' betogers schreeuwden dat ze snachts zouden terugkomen om hen te vermoorden. dit gebeurde voor de mensen hun wapens hadden gehaald.